GUNTHER - maatwerk in mappen, tabbladen, hoezen, dozen en meer...
pvc map

Waarom u voor onze PVC map moet kiezen

Geen bedrijf of instelling kan zonder een volwaardige pvc map. Dit zal de reden zijn waarom zoveel grote bedrijven kiezen voor de pvc map van Günther. Want de kwaliteit en het uiterlijk van deze pvc map is precies wat men zich voorstelt van een professioneel product. 35 Jaar aan ervaring in het maken van duurzame presentatie- en opbergmiddelen zoals pvc mappen zorgen daar wel voor.

Wij werken met een ervaren, hecht en energiek team aan uw pvc mappen. Dankzij het gigantische leveranciersnetwerk voor pvc mappen weten wij waar wij de materialen het voordeligst kunnen inkopen. Zo houden we onze kosten laag, en hierdoor ook uw prijs. Bovendien zijn wij gewend om voor de grootste klanten in Nederland onder haast onmogelijke deadlines te werken.

Dus heeft u specifieke eisen voor uw pvc map, dan heeft u het juiste bedrijf gevonden. Neem eens contact met ons op voor meer informatie.

Wat voor pvc map heeft u nodig?

Als presentatie- en opbergmiddelen specialist kunnen wij natuurlijk elk soort pvc map maken, of het nu gaat om een pvc map voor p[bergen en presenteren of alle andere denkbare pvc map toepassingen. Een pvc map voor cd’s, een etui, showtassen, L-mappen, U-etuis en prijskaart-etuis behoren ook tot de mogelijkheden.

Bedrukken van uw pvc map

Om een geloofwaardige indruk te maken kiezen veel van onze klanten er voor om hun pvc map te laten bedrukken. Zij krijgen een prachtig en uniek product waar zij mee voor de dag kunnen komen. Maar uiteraard kunt u ook voor onze ‘gewone’ pvc map kiezen. Hoe dan ook haalt u kwaliteit in huis.

Neem contact met mij op
Onze klanten vertellen Nieuw in onze collectie
GUNTHER - maatwerk in mappen, tabbladen, hoezen, dozen en meer...
GUNTHER - maatwerk in mappen, tabbladen, hoezen, dozen en meer...