GUNTHER - maatwerk in mappen, tabbladen, hoezen, dozen en meer...

Altijd op maat en in elke gewenste kleur!

Een muismat is een in het oog springend artikel en inmiddels een klassieker in de serie relatiegeschenken.

Bij iedere computer ligt wel een muismat en zodoende is dit artikel uitermate geschikt om uw boodschap doorlopend onder de aandacht te brengen.

Günther vervaardigt verschillende soorten muismatten, in verschillende materialen, heel diverse vormen en met heel uiteenlopende bedrukkingen.

En alsof dat nog geen keuze genoeg biedt: wij maken ook muismatten die door uwzelf of uw relatie te personaliseren zijn. En dat geeft u weer hele andere marketing mogelijkheden.

Wij denken graag met u mee en staan met onze ruime ervaring graag voor u klaar.

Muismat met open zijde

Deze muismatten maken wij regelmatig voor relaties die bijzondere campagnes hebben ontwikkeld, waarin een hele reeks opeenvolgende boodschappen naar de klant wordt gestuurd. Ook wordt de muismat gebruikt om uit te delen aan eigen personeel, zodat de medewerkers zelf kunnen bepalen welke foto of kindertekening hun muis bijna dagelijks beweegt.  

Details

Een vrolijk bureau

Een muismat kan een bureaublad opvrolijken. Door in het oog springende kleuren te gebruiken, valt uw boodschap beter op en wordt uw merkuitstraling bevestigd.

 

 

Details

Muismat bandje

Muismatten kunnen in vele vormen worden gemaakt. Hierdoor is het mogelijk om een opvallend produkt op een bureau te krijgen.

 

DetailsTerug | Home

Neem contact met mij op

Onze klanten vertellen

Offerte aanvragen

Specials

Nieuw in onze collectie

GUNTHER - maatwerk in mappen, tabbladen, hoezen, dozen en meer...
GUNTHER - maatwerk in mappen, tabbladen, hoezen, dozen en meer...